‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Lelystad Haven
Oostvaardersdijk 59A
8244 PB Lelystad
Tel.: +31 (0)320-260326
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.lelystadhaven.nl
Facebook: Lelystad Haven jachthaven
Twitter: jachthavenLH

Lelystad - Jachthaven Lelystad Haven

Jachthaven Lelystad Haven blijft bouwen aan het faciliteren van jouw en onze hobby: watersport!

Jachthaven Lelystad Haven blijft bouwen aan het faciliteren van jouw en onze hobby: watersport!
Alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Service, gastvrijheid en kwaliteit, daar staat Jachthaven Lelystad Haven voor. Van onze energiezuinige en luxe sanitaire voorzieningen, tot het gratis verbeterde wifi netwerk. En dit zomerseizoen bieden wij ook weer onze broodjes service vanuit het havenkantoor. Nieuw dit seizoen; geheel nieuwe passantensteiger, aan de kade! Helemaal uitgevoerd in drijvende beton, super stabiel, mooi duurzaam en ruim opgezet. Met boxen langszij want jouw verblijf zo prettig mogelijk maken, dat is wat wij willen. En dat doen wij samen met alle mede ondernemers in de haven. Of het nu zomer of winter is, onze havenmeesters staan voor je klaar!

De boot ligt veilig:
De boot is een kostbaar bezit. Financieel wellicht, emotioneel absoluut.
Lig je in Lelystad Haven, dan lig je veilig!

Lachende kinderen, blije ouders:
Blije, spelende kinderen zien we graag. Spelen kan bij ons in de speeltuin, een veilige omgeving.

Reuring of rust, aan jou de keuze:
Borrel en eet in een ongedwongen sfeer bij Club Port Side. Of neem deel aan een wedstrijd of evenement. Shop till you drop in Bataviastad of ontdek Batavialand, huur een fiets en bezoek “de nieuwe wildernis” van de Oostvaardersplassen. Liever wat rustiger? Geniet van een romantische zonsondergang of blijf lekker aan boord.

IJsselmeerhavens:
Varen is de boodschap. Het IJsselmeer is een prachtig vaargebied en ons spaarsysteem maakt een tochtje nét even leuker. Bij iedere nieuwe IJsselmeerhaven die bezocht wordt, krijgt u een sticker op de spaarkaart wanneer het liggeld wordt betaald. Bij drie stickers is de vierde overnachting gratis.

Ons vaarwater:
Jachthaven Lelystad Haven biedt direct toegang tot het Markermeer/ IJsselmeer. Lijnen los, zeilen gehesen? Varen maar… Met veel diepte, zeewiervrije wateren en andere IJsselmeerhavens binnen handbereik kun je overal makkelijk naartoe.

De Marker Wadden:
Op een paar mijl varen van onze jachthaven, vindt u de Marker Wadden. Marker Wadden is een uniek natuurgebied in ontwikkeling. Dit grote project draagt bij aan het natuurherstel van het Markermeer. Een natuurparadijs voor vissen en vogels en vooral een heerlijk recreatie-eiland.

Full service:
Een team van professionals staat klaar om je te helpen.