‹ Terug naar het zoekoverzichtWatersportvereniging Lelystad
Houtribhaven 2
8242 PC  Lelystad
VHF 31
Tel: 0320-260198 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wvlelystad.nl

lelystad wvlelystad kaart

Lelystad - W.V. Lelystad (Houtribhaven)

De Houtribhaven is de eerste haven ten noorden van de Houtribsluizen in Lelystad

(of de laatste voor de Houtribsluizen als je uit het noorden komt) en ligt aan de zuidoostkant van het IJsselmeer.

De Houtribhaven is de verenigingshaven van de Watersportvereniging Lelystad en wordt m.u.v. de administratie en de twee havenmeesters geheel door vrijwilligers ‘gerund’. In onze knusse passantenkom vindt u bij ons een leuke ligplaats die op loopafstand ligt van Bataviastad en de Bataviawerf. Vlak bij onze haven vindt u ook de halte van de stadsbus die zeer frequent naar het centrum van Lelystad (en de supermarkten) rijdt en bent u wat sportiever aangelegd, dan bestaat ook de mogelijkheid om fietsen bij ons te huren. Zowel in de stad en vooral daarbuiten is van alles te doen en een bezoek aan het natuurpark aan de oostkant van de stad en de Oostvaardersplassen zijn aanraders en een fietstochtje waard.

Als u wat dichter bij de boot wilt blijven, vindt u in het clubgebouw onze gezellige Brasserie waar u voor een aantrekkelijke prijs heel lekker kunt dineren. Mocht u aan boord willen eten, maar geen zin hebben om te koken, bestaat de mogelijkheid om iets lekkers in het restaurant af te halen. Daarnaast hebben we alle faciliteiten om uw bezoek aan onze haven te veraangenamen.

De icoontjes bij dit verhaal geven aan welke faciliteiten we u zoal kunnen bieden. Zo beschikt onze haven over gratis douches en wifi. Naast de gegevens die u nu in De Havengids leest kunt u deze informatie ook nog eens uitgebreid nalezen op onze website (www.wvlelystad.nl).
Graag tot ziens in de Houtribhaven in Lelystad.