‹ Terug naar het zoekoverzicht


 

Sipke Hettinga           Eric Ringma

Jachthaven Friese Hoek
Vuurtorenweg 19
8531 HJ Lemmer
Tel.: 088-0504132
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.friesehoek.nl

 

Lemmer - Friese Hoek

Jachthaven Friese Hoek in Lemmer is voor de watersporter uniek gesitueerd.

lemmer_friese_hoek_foto

Niet alleen doordat de jachthaven direct aan het IJsselmeer gelegen is, maar ook omdat u vanuit Lemmer toegang hebt tot de Friese Meren. De 275 ligplaatsen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Zo heeft iedere ligplaats een eigen stroomaansluiting en zijn er op de steiger verschillende drinkwaterpunten aanwezig.

Het havengebouw beschikt over voldoende toiletten, douches, wastafels en aparte wascabines, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de hygiëne. Ook kunt u gebruik maken van onze wasserette en de babyroom.
Daarnaast is er op het terrein een watersportwinkel aanwezig. In de Skipperslounge kunt u terecht voor een hapje en drankje en 's ochtends voor verse broodjes. Jachthaven Friese Hoek heeft een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling! Wij zijn gespecialiseerd in technisch en optisch onderhoud aan zeiljachten en motorboten. Ook heeft Jachthaven Friese Hoek een ruim aanbod aan winterstallingsmogelijkheden, zowel in de hal als op de wal. De haven beschikt over een professionele botenlift waarmee uw boot in een oogwenk uit het water wordt gelicht.

Jachthaven Friese Hoek is onderdeel van de watersportorganisatie SkipsMaritiem. Als vaste ligger bij SkipsMaritiem geniet u van vele voordelen. Zo ontvangt u de SkipsMaritiem Membership Card. Met deze Card kunt u o.a. 10 keer gratis overnachten in de andere jachthavens van Skipsmaritiem. Ook ontvangt u 10% korting op bijna het gehele assortiment in de watersportwinkel.

images/havens/lemmer_friese_hoek_pictogram.JPG