‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Hindeloopen

Oosterstrand 3
8713 JS Hindeloopen
Tel.: 088-0504160
Havenmeesters: Rocco Bruins, Jan Bert Kuipers
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenhindeloopen.nl 

hindeloopen_jachthaven_hindeloopen_kaart

Hindeloopen, Jachthaven Hindeloopen

Jachthaven Hindeloopen ‘De veelzijdige kwaliteitshaven’

images/havens/hindeloopen.jpg
Jachthaven Hindeloopen heeft een open verbinding met het IJsselmeer en ligt direct naast het historische Elfstedenstadje Hindeloopen. De gezellige jachthaven heeft 550 ligplaatsen en uitstekende voorzieningen. Iedere box is uitgerust met een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation is goed bereikbaar en u kunt uw auto achterlaten op het bewaakte parkeerterrein.

De vele faciliteiten maken Jachthaven Hindeloopen tot een kwaliteitshaven. Zo is er een overdekt zwembad, een fitnessruimte, een tennis- en squashbaan, een sauna en een comfortabele loungeruimte. Zoekt u scheepsbenodigdheden of nieuwe zeil- of vrijetijdskleding? In de watersportwinkel helpen wij u graag! Begin uw dag goed met een ontbijt in
de croissanterie en sluit de (zeil)dag af onder het genot van een hapje en een drankje of een uitgebreid diner in restaurant Sailors Inn. Willen familie en/of vrienden u een bezoekje brengen, maar heeft u geen slaapruimte aan boord? Dan zijn onze appartementen of dormettes een prima oplossing.

Voor alle soorten reparaties bieden wij uitstekende Yachtservice & Refit faciliteiten. Tuigage, schilderwerk, elektronica, motorreparaties, constructiewerkzaamheden en poetsen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ook voor winterstalling in de hal (verwarmd of geïsoleerd) of op de wal bent u bij ons aan het juiste adres. Door een kraanvermogen tot 64 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton vervoeren wij moeiteloos grotere schepen.

Jachthaven Hindeloopen is onderdeel van SkipsMaritiem. Als vaste ligger bij SkipsMaritiem geniet u van vele voordelen. Zo ontvangt u de SkipsMaritiem Membership Card. Hiermee kunt u o.a. 10 keer gratis overnachten in onze andere jachthavens. Ook ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment in de watersportwinkel.

images/havens/hindeloopen_pictogrammen.JPG