‹ Terug naar het zoekoverzicht


Hollandboat
Suderséleane 15
8711 GX Workum
Tel.: +31 (0)515-227012
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.hollandboat.nl

Workum - Hollandboat

Hollandboat beschikt over een mooie compacte jachthaven met 45 ligplaatsen.

De haven ligt goed beschut en direct aan het IJsselmeer zonder dat u de sluis door hoeft. De ligging is ideaal voor de watersporter die graag het IJsselmeer of Waddengebied wil bevaren maar het is ook goed gelegen om de Friese binnenwateren te bevaren.

Daarnaast is het op loopafstand van het gezellige centrum van Workum en op ongeveer 5 minuten lopen naar het strand! Op alle ligplaatsen is er walstroom, gratis drinkwater en gratis WiFi aanwezig. Op de jachthaven is een jachtservicebedrijf en ook winterstalling kan hier geregeld worden. Uiteraard is er een parkeerplaats bij de ligplaats inbegrepen.

Workum is een levendige stad die van alle faciliteiten is voorzien. Er zijn diverse goede restaurants en er is een mooi plein in het centrum. Verder  zijn er winkels, 2 bakkerszaken en 2 slagerijen. Het strand is op loopafstand en op minder zonnige dagen kunt u bijvoorbeeld naar het zwembad of naar het Jopie Huisman museum. In de zomer zijn er diverse festiviteiten zoals Kitesurfen en zeilwedstrijden.