‹ Terug naar het zoekoverzicht

Makkum - Sailcentre Makkum
Sailcentre Makkum
De Stienplaat 9a
8754 HE Makkum
+31 (0)515 23 23 55
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.sailcentremakkum.nl Makkum - Sailcentre Makkum

De meest veelzijdige jachtwerf met haven aan het IJsselmeer? Dat klinkt pretentieus en toch hebben wij die ambitie. Het gehele jaar door proberen we dat voor onze klanten en passanten waar te maken.

images/havens/makkum_sailcentre_sfeer.jpg

Sailcentre Makkum is een allround & full-service watersportbedrijf en al ruim 35 jaar een vertrouwd adres voor u en uw schip. Sinds 2010 staat ze onder nieuw management, met een vriendelijke, professionele benadering en inzet van vertrouwde medewerkers.

Jachthaven, faciliteiten en locatie
Sailcentre Makkum beschikt over 60 ligplaatsen, goed uitgerust met aangename faciliteiten en is aantrekkelijk vanwege zijn veilige, rustige en gunstige ligging. Naast vaste ligplaatsen biedt de haven ook ruimte aan passanten. Alle boxen in de jachthaven van Sailcentre Makkum hebben de beschikking over stroom, water en gratis wifi. In het hoofdgebouw treft u onze vernieuwde sanitaire voorzieningen, ruim en verwarmd. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te wassen en te drogen. In ons “schippersmagazijn” kunt u terecht voor essentiële scheepsonderdelen.
De haven ligt pal naast een natuurgebied. Met het gezellige centrum van Makkum, de oude vissershaven en het bruisende beachresort op loopafstand, is er altijd iets te beleven.Tevens ligt de haven op 15 minuten van de sluizen van Kornwerderzand en is ze toegankelijk voor diep stekende jachten.

Jachtservice, onderhoud en reparatie
Sailcentre Makkum biedt u allround jachtservice. De werf  is goed geoutilleerd en de medewerkers hebben actuele kennis van de belangrijkste disciplines. Naast ligplaatsen verzorgen wij: schadeherstel, polyester en gelcoatreparaties, motoren service en onderhoud, jachtservice op locatie, hebben we een mast- èn portaalkraan (20 ton), stalling (binnen/buiten) en een verwarmde werkloods. Ook verkoopfaciliteiten van gebruikte boten en Comfortina servicecenter. Wij zijn gecertificeerd Raymarine installatiedealer. Kortom, met ruim 35 jaar, hebben we veel kennis in huis om de meest voorkomende problemen aan boord voor u op te lossen. Ons vaste, gekwalificeerde team biedt u jachtservice van formaat en streeft naar 100% klanttevredenheid. Zo willen wij onze ambities waarmaken en zijn we u graag van dienst!

                                    images/havens/makkum_sailcentre_havenmeester.jpg

 `