‹ Terug naar het zoekoverzicht

Marina Makkum 
Süderseewei 6-8
8754 GK Makkum
Tel: 0515-232828
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Website: www.marinamakkum.nl

makkum_marina_makkum_kaart 

Makkum - Marina Makkum

Aan de Friese kust, direct aan het IJsselmeer en op nog geen kwartier varen van de sluizen naar de Waddenzee liggen onze jachthaven Marina Makkum en Recreatiecentrum de Holle Poarte. 

Dé ideale uitvalsbasis voor een weekendje Wadden of het ontdekken van het IJsselmeer. Onze haven beschikt over 600 ligplaatsen van 8 tot 20 meter met eigen stroom – en wateraansluiting. Om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden beschikken wij over een gezellig havencafé, restaurants, wasserette, grote supermarkt, drogisterij, slijterij en een tankstation. Op de jachthaven is een technische dienst en zeilmakerij/watersportwinkel Sudersee.

Uw kinderen hoeven zich bij ons zeker niet te vervelen, ze kunnen zich naar hartelust uitleven in onze speeltuinen, in het zwembad of bij ons recreatieteam dat ’s zomers klaarstaat met een zeer uitgebreid programma om de kids te vermaken.En wat dacht u ervan om even lekker uit te waaien op het lange zandstrand en daarna gezellig wat te drinken op de mooie boulevard? De geringe diepgang van het water aan het strand maakt het uitermate kindvriendelijk. Maar u kunt natuurlijk ook zelf actief bezig zijn op De Holle Poarte. Zowel op de camping als ook in het aangrenzende Beachresort worden veel sportfaciliteiten geboden waar u al dan niet tegen betaling gebruik van kunt maken. Wellness, fitness, fietsverhuur, paardrijden, bowlen, een zeehondentocht, windsurfles bij één van de twee surfscholen, het kan allemaal!

En wat de omgeving betreft, de Elfstedentocht, een eigen taal en Beerenburg; allemaal typisch Fries. Maar Fryslân heeft veel meer. Een prachtig gevarieerd en uitgestrekt landschap, klassieke steden en dorpjes als Makkum, Leeuwarden, Sneek en Workum met hun gezellige winkelstraatjes en pleinen met terrasjes. Gebruik Marina Makkum als uitvalsbasis om de Noordelijkste provincie van ons land te ontdekken en laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze regio. U kunt zich ’s morgens verzekeren van een perfecte ligplaats bij aankomst, door te reserveren per telefoon of Marifoonkanaal 31. Kortom, in Makkum beleeft u het met water en is Marina Makkum uw thuishaven tussen IJsselmeer en Wad!

images/havens/makkum_marina_makkum.JPG