‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven de Batterij

Lantaarndijk 6
4797 SP, Willemstad
Tel: +31 (0)168 47 6595
Fax: +31 (0)168 47 1867
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenwillemstad.nl
Havenmeesters: John, Willeke en crew

Willemstad - Jachthaven De Batterij

Op enkele minuten wandelen van het historische Willemstad vindt u deze moderne jachthaven.Wij bieden comfortabele ligplaatsen van 5 tot 18 meter. Achter de beveiligde hekken ligt u als vaste ligplaatshouder èn als passant altijd in een ruime box met eigen troomvoorziening. Het luxe sanitairgebouw, voorzien van wasmachine en droger, is het hele jaar geopend. De haven beschikt over een gratis en prima werkend WIFI netwerk.

Met uniek uitzicht op het Hollands Diep heeft u al snel het vakantiegevoel. U ligt dichtbij de gezellige terrassen en winkels maar toch heerlijk rustig. Willemstad beschikt over een gevarieerd aanbod aan restaurants. Pal achter de haven beginnen de historische stervormige vestingwallen. Een wandeling is zeker de moeite waard. De buitenste ring is tevens losloopgebied voor honden.

Vanuit de Batterij bent u in staat een groot en divers vaargebied te ontdekken. Dit geldt zowel voor zeil- als motorboot eigenaren. De Delta, Zuid Holland en Zeeland, de Biesbosch alsmede de Noordzee kust liggen voor u open.
Het invaren van de haven is ten noorden van het vuurtorentje tussen het groene en rode havenlicht. U houdt hierbij de rode boeitjes aan bakboord. Bij binnenkomst maakt u een scherpe draai naar stuurboord en weer naar bakboord. U kunt zich melden op VHF 31 of direct na binnenkomst aan de meldsteiger, voorzien van een intercom. Afmeren en afstappen is niet persé nodig. Reserveert u liever uw passantenplaats? Bel ons of reserveer online via de website.

U wordt altijd hartelijk ontvangen in de Batterij!