‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven Noordschans
Noordschans 121
4791 RG Klundert
Tel: +31 (0) 168 403 550
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavennoordschans.nl


 

Klundert - Jachthaven Noordschans

Jachthaven Noordschans: sinds 1968 een begrip in de watersport!

 

In de natuurlijke en ruim opgezette haven “Jachthaven Noordschans” kunt u voortreffelijk recreëren en zeilen op het prachtige Hollandsch Diep. Met 650 ligplaatsen is Jachthaven Noordschans de ideale haven voor u en uw jacht. Met recente
drijvende steigers met vingersteiger; direct vanaf hoofdwegen te bereiken; ruime parkeergelegenheid en alle benodigde service op ons eigen terrein.

Ligplaatsen
Vanuit uw comfortabele ligplaats kunt u direct van een groot en divers vaargebied genieten. Gelegen aan het Hollandsch Diep, nog geen 5 mijl varen van het Haringvliet en Volkerak aan de ene kant, de Dordtse kil en Biesbosch aan de andere kant.

Winterstalling
Naast ligplaatsen biedt Jachthaven Noordschans ook de voordeligste en best gelegen winterstalling voor uw jacht. Met de 25 ton botenlift (staande mast) en cradlewagen stallen wij elke winter ruim 400 zeil- en motorjachten binnen of buiten.

Jachtbemiddeling
Ook voor aan- en verkoop van zeiljachten kunt u bij Jachthaven Noordschans terecht. Aan de verkoopsteigers treft u eendivers aanbod aan van 40 gebruikte kajuitzeiljachten in verschillende prijsklassen. Van een instapper om het zeilen te leren tot aan een 45 voet zeiljacht om de wereldzeeën te bezeilen.

Service en onderhoud
Jachthaven Noordschans staat voor totaalonderhoud aan uw jacht. Als Volvo Penta dealer staan wij voor u klaar bij motorproblemen, winteronderhoud of hermotorisering van uw schip. Naast motoronderhoud verzorgen wij reparatie-, schilder-, timmer- en RVS werk. Tevens is er een mastenladder aanwezig.

Z-SPARS masten en tuigage
Als importeur van het wereldmerk Z-SPARS bent u bij ons aan het juiste adres voor complete masten; gieken; spinnakerbomen; giekophouders, onderdelen en verstagingen. Uniek als mastenleverancier is onze grote voorraad profielen en onderdelen waardoor wij direct kunnen leveren. Heeft u schade of overweegt u vervanging? Aarzel niet en informeer naar de scherpe prijzen!

Watersportwinkel
7 dagen per week bent u welkom in onze watersportwinkel. De meerwaarde vindt u bij ons in advies en ervaring van onze medewerkers. Naast leveren kunnen wij ook monteren.

Paviljoen De Noordschans
Op het haventerras kunt u ‘s zomers zeven dagen per week genieten van het prachtige uitzicht over de jachthaven en het Hollandsch Diep.