‹ Terug naar het zoekoverzichtKropswolde - Allround Watersport Meerwijck

Allround Watersport Meerwijck B.V.
Jachthavenweg 2
9606 RS Kropswolde
Tel.: 0598-323556
Fax: 0598-321385
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.allroundwatersport.nl

Kropswolde - Allround Watersport Meerwijck

Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet dat is waar Allround Watersport voor staat!Gelegen direct aan de Veenroute aan het prachtige Zuidlaardermeer, onderdeel van UNESCO Geo park “de Hondsrug”, vindt u de van alle gemakken voorziene jachthaven van Allround Watersport. Hier heeft u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd watersport avontuur. Comfortabele passantenplaatsen aan royale grasvelden met uitzicht op en over het meer en toch beschut tegen de wind.


Tevens liggen we direct aan een natuurgebied waardoor het regelmatig voorkomt dat een bever of ree bij de haven wordt gesignaleerd. Ook aan de fietsers en wandelaars is gedacht. U kunt vanaf de haven prachtige tochten maken door het zeer gevarieerde Groningse en Drentse landschap.


Allround Watersport is niet alleen een haven. Wij proberen om het aanspreekpunt voor elke watersporter te zijn. Daarom vindt u naast de meest complete watersportwinkel van Groningen en Drenthe, een krachtige botenlift tot 25 ton, een tankstation voor zowel diesel als benzine en een service en reparatie afdeling die het gehele seizoen voor u klaar staat.


Kortom het adres voor elke watersporter in het Noorden dat niet in het lijstje van te bezoeken plaatsen mag ontbreken. Laat u verwelkomen door Sabine en John Stalman. Zij laten u graag genieten van deze parel van het Noorden.