‹ Terug naar het zoekoverzicht


Jachthaven Den Osse 1
4318 NA Brouwershaven
Tel.: 0111-691 457
Marifoonkanaal 31
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvdenosse.nl


 

Den Osse - WSV Den Osse

Welkom bij WSV Den Osse, de goed uitgeruste en gezellige jachthaven pal aan de Grevelingen met een spectaculair wijds uitzicht over het grootste zoutwatermeer van Europa.

Passanten kunnen afmeren aan de lange A-steiger. Deze steiger ligt na het binnenvaren direct aan stuurboordzijde. Handig om te weten: alle passanten melden zich in het havenkantoor na het afmeren. U ontvangt dan een gastenpas voor de
toegang van het sanitair en de toegangshekken.

WSV Den Osse is een watersportvereniging voor watersporters van alle leeftijden en zeker voor jeugdige opstappers: iedereen kan zonder kosten gebruik maken van Optimisten, Laser pico’s, kano’s, supboards en in goed overleg van een valk. Deze vaartuigjes kunt u lenen bij de havenmeester. Voor de kleintjes is er een afgeschermd speeltuintje, de jongeren kunnen tafeltennissen, voetballen en beachvolleybal spelen. Op het strandje en voor het havenkantoor kan gebarbecued worden, verder zijn beschikbaar: wifi, wasmachine/droger, koelkast/ vriezer, vuilwatertank, zie symbolenlijst.

In de directe nabijheid van de haven vindt u de volgende voorzieningen: watersportwinkel/ jacht- en motorenservice Volvo Penta center (www.vandijke.nl), diverse leuke restaurants, campings, duikspots, voor uw boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt op het naastgelegen bungalowpark. Een grotere supermarkt vindt u in Scharendijke, waarvoor u een leenfiets mag gebruiken.

Het is zeker een unieke ervaring om vanuit Den Osse, een wandeling over de dijk te maken naar het naburige historische stadje Brouwershaven.

U bent van harte welkom in onze haven!
WSV Den Osse