‹ Terug naar het zoekoverzichtWSV Bru
Werkhavenweg 1
4311 NK Bruinisse
Tel.: 0111-481506 of 06-46140228
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvbru.nl

Bruinisse - WSV Bru


Foto: Monique Cornelis

De gezellige haven, direct na de Grevelingensluis aan bakboord, wordt met recht de “Poort van de Grevelingen” genoemd.


Een kleinschalige gezellige verengingshaven van waaruit u de prachtige Grevelingen kan gaan ontdekken, maar van waaruit u ook zo op de Oosterschelde of Volkerak bent. De havenmeesters staan u al op te wachten als u de sluis uit komt!
De haven heeft 150 ligplaatsen, water en gratis elektra voorzieningen op de steigers. Het Wi-Fi systeem is voor leden en passanten gratis te gebruiken. De jachthaven heeft goede sanitaire voorzieningen, een clubhuis en in het hoogseizoen kunt u op bestelling broodjes laten bezorgen.
De haven is een mooie plek voor kinderen met een speeltuintje en een speciale krabbensteiger om krabbetjes te vangen. Direct naast de haven is een zwemstrandje.

In de nabije omgeving is er van alles te doen. Op loopafstand is er een overdekt zwembad bij Aquadelta, een mini supermarkt, watersportwinkel en een zeilmakerij. Het nabijgelegen dorp Bruinisse biedt diverse restaurants en een aantal winkels waaronder een grote supermarkt. Het Bru’s museum geeft u interessante informatie over de mosselvisserij. Vindt u het te ver om te lopen dan zijn er bij de havenmeester gratis leenfietsen beschikbaar. De omgeving leent zich ook voor mooie fietstochten. Hierover geeft de havenmeester u graag meer informatie.
Kortom, een kleine gezellige haven met volop mogelijkheden in en om de haven. Komt u eens bij ons liggen?