‹ Terug naar het zoekoverzicht


WSV Herkingen
Jachthaven 1
3249 AX Herkingen
Tel: 06-22046777

havenkantoor: 0187-669623
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsv-herkingen.nl

Herkingen - WSV Herkingen

Watersportvereniging Herkingen, de gezelligste haven aan de Grevelingen!


Foto: Gerhard van der Veen

De haven van WSV Herkingen, met 350 ligplaatsen, is een prima uitvalsbasis voor een weekend of vakantie op het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa, met zijn unieke, diverse natuur en rijk onderwaterleven.

De haven bereikt u door een vaargeul die toegankelijk is voor schepen met een maximale diepgang van 2.10 meter. Eenmaal door deze vaargeul ziet u het in 2015 gerealiseerde nieuwe havenkantoor met recreatieruimte. De jachthaven heeft de beschikking over diverse faciliteiten, die de moderne watersporter in een haven verwacht.
Natuurlijk beschikt de haven over de Blauwe Vlag en heeft mede daardoor aandacht voor veiligheid en duurzaamheid.

 

Ook voor kinderen, klein en groot, is er genoeg te doen, de jachthaven beschikt over: een speeltuin, ruime speelvelden, jollenhelling, jollensteiger en allemaal veilig en ver verwijderd van het drukke verkeer. Op loopafstand zijn diverse restaurants, een supermarkt en een watersportwinkel te vinden; tevens is er openbaar vervoer naar de omringende dorpen. Passantenplaatsen zijn altijd wel beschikbaar. Voor verenigingen en groepen hanteren wij aantrekkelijke passanten tarieven, vraag naar de mogelijkheden bij onze havenmeesters.

U wordt vriendelijk en gastvrij door hen ontvangen.