‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven 1
6702 DV Wageningen
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsv-vada.nl
Havenmeester: Peter Lelyveld
VHF: kanaal 31, roepnaam Jachthaven VADA
Tel.: 0317-414557/06-4959 0059
Restaurant: Simone Hendriksen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-2500 4728 / 06-1548 6600

 

  

Wageningen - Watersportvereniging VADA

WSV-VADA beschikt over een prachtige beschutte haven aan de gestuwde rivier Nederrijn, niet ver van het centrum van Wageningen.

 

Stroomopwaarts ligt de stuw van Driel en stroomafwaarts de stuw van Maurik. Het stuwen houdt in dat de waterstand niet erg fluctueert. Dat is voor de uitoefening van onze watersport een groot voordeel (zeilen, roeien, kanoën en motorjachten). De jachthaven ligt tegenover de binnenvaarthaven van Wageningen. VADA beschikt over een tankstation waar, tegen scherpe prijzen, zowel diesel als benzine kan worden getankt. In de haven en het restaurant is uiteraard WIFI. De haven beschikt over alle noodzakelijke faciliteiten voor uw persoonlijke comfort. Er is een speelgelegenheid voor de kinderen en ook een gezellig restaurant met een prima kaart en gastvrije bediening. Wageningen-centrum is vlakbij en er zijn leenfietsen als u daar behoefte aan heeft. Neem vast een kijkje op www.wsv-vada.nl en www.proefwageningen.nl.

Wageningen en omstreken
Wageningen is een mooie en gastvrije stad met bijzondere winkels, vele terrassen en restaurantjes. Wageningen is wereldwijd bekend van Wageningen University & Research en het tekenen van de capitulatie van Duitsland op 5 mei 1945 in Hotel de Wereld. In de stad zijn de botanische tuinen, fraaie stadsgracht en het prachtige Arboretum gelegen op de Wageningse berg. Van daaruit heeft u een heel mooi uitzicht over de Betuwe. In de nabijheid bevindt zich de Beeldengalerij Het Depot. In het centrum treft U schouwburg de Junushof en het Heerenstraat filmtheater. In de nabije omgeving van WSV VADA vindt u vele schitterende natuurgebieden, zoals de Blaauwe Kamer en de Bovenste polder, de Betuwe, Utrechtse heuvelrug, Gelderse vallei, Nationaal Park Veluwezoom en de Hoge Veluwe. Hier kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken.