‹ Terug naar het zoekoverzicht

Watersportvereniging De Ank
Stokhorstweg 2
7006 GA Doetinchem
Telefoon: +31 (0)314-325 383
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.wsvdeank.nl

 

Doetinchem - WSV De Ank

De Ank is een gezellige jachthaven aan de Oude IJssel midden in De Achterhoek, die bij uitstek geschikt is als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Binnen 5 minuten bent u in het centrum van Doetinchem. Van wsv De Ank is het te voet een kwartier naar de Kruisbergse Bossen.


In de zomermaanden is er op De Ank altijd voldoende ruimte voor passanten. Schippers van bezoekende jachten dienen hun vaartuig af te meren aan de gastensteiger en zich te melden in het clubhuis (telefoon: 0314-325383) Het voor- aanmelden van uw komst kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze accommodatie is de afgelopen jaren bijna volledig vernieuwd. In 2014 is het nieuwe clubhuis gebouwd en in 2016 is de nieuwbouw afgerond van het complex met kleedruimtes, sanitaire voorzieningen, spoel- en wasruimte en roeiloods. Genieten van de natuur, een dagje winkelen, een terrasje pakken, actief of passief sporten, in Doetinchem hoeft niemand zich te vervelen. Op de terrassen en in de restaurants en cafés is het goed toeven. Het Simonsplein is het middelpunt van gezelligheid. Doetinchem is niet alleen hét centrum van de Achterhoek, maar ook een winkelstad bij uitstek. Niet te groot, niet te klein maar wel zeer overzichtelijk en met een gevarieerd winkelaanbod.
De Achterhoekse gemoedelijkheid is kenmerkend voor Doetinchem, een stad met een dorps karakter. In de binnenstad vind je een groot aantal winkels en warenhuizen. Lang gevestigde zaken op het gebied van antiek, design, wonen,  woonaccessoires, mode, delicatessen en juweliers. De hoofdstraat, de Hamburgerstraat waar veel bekende winkels gevestigd zijn, is omgeven door kleine gezellige straatjes waar de speciaalzaak nog te vinden is.
Elke dinsdag en zaterdag is er een grote warenmarkt rondom het gemeentehuis. Op dinsdag is er tevens een grote stoffen-, en biologische boerenmarkt. Op dinsdag is de markt van 8.00 - 13.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 16.30 uur.