‹ Terug naar het zoekoverzichtSleeuwijk Yachting B.V.
Hoekeinde 24, 4254 LN
Sleeuwijk - The Netherlands
Tel.: +31 (0)183 – 304511
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.sleeuwijkyachting.nl

 

Sleeuwijk - Sleeuwijk Yachting
Sleeuwijk Yachting is een moderne jachthaven met 100 ligplaatsen, gelegen in een veelzijdige omgeving.


Zo bevindt de haven zich in een natuurgebied waar u kunt wandelen of de omgeving met de fiets kunt verkennen. Ook zijn er de vestingsteden zoals Gorinchem, Woudrichem en Heusden, waar u naar toe kunt gaan om te winkelen, te dineren of om simpelweg sfeer te proeven. In het winkelcentrum van Sleeuwijk is er onder andere een supermarkt aanwezig. Sleeuwijk Yachting biedt u toegang tot de Biesbosch, Waal, Maas, en de Linge. Hier wachten schitterende natuurgebieden, oude steden en kleine strandjes om ontdekt te worden.

Daarnaast zijn er in de haven faciliteiten als stroom, water en WiFi beschikbaar, ook heeft u toegang tot de nette sanitaire voorzieningen in het gebouw en kunt u gebruik maken van de leenfietsen. Dit zit inbegrepen in de prijs. Op het gebied van service is er in de haven een tankstation gevestigd waar u diesel kunt tanken en uw gasflessen kunt wisselen. Ook is er bij de haven een uitstekend restaurant voor lunch en diner maar ook voor een kopje koffie met gebak kunt u terecht bij Restaurant Boven de Rivieren.

Wanneer u in de haven overnacht, kunt u met de veerpont uitstapjes maken naar de stad Gorinchem, Slot Loevestein bezoeken of picknicken in de Biesbosch. Het is ook mogelijk om in Gorinchem een kajak te huren. Last but not least; de jachthaven is de thuisbasis van Sleeuwijk Yachting makelaars met een showroom van ruim 100 schepen.