‹ Terug naar het zoekoverzichtW.S.V. De Mars

Tichelerstraat 15
7201 BC Zutphen
Tel.: 0575-515480
Website: www.wsvdemars.nl
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zutphen - WSV De Mars

Jachthaven De Mars ligt op een unieke locatie, 1200 meter ten noorden van het centrum van Zutphen in een ruime plas, omgeven door groen. 
 

De plek
Door die ligging hebben we geen last van zuiging van de vrachtvaart en is het heerlijk rustig. Het is een paradijs voor vogels. Je kunt er zwemmen en zonnen op zandstrandjes. Het verblijf bij ons is dan ook bij vrijwel elk weertype een plezier. We zijn ook bij laag water goed bereikbaar!

De haven
Onze verenigingshaven is voorzien van modern sanitair, wasmachine en droger en een gezellig restaurant dat in het vaarseizoen in het weekeinde geopend is. De kaart biedt keuze voor iedereen en de prijzen zijn bescheiden. Er is een terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt zitten. Wij bieden plaats aan tot wel dertig passanten in het hoogseizoen. De haven is afgesloten met een hek met toegangscode, zodat uw schip ook bij langer verblijf veilig is. Daarnaast is een groot deel van de dag een havenmeester aanwezig die al uw vragen kan beantwoorden en u van dienst kan zijn.

Wat te zien
In een kwartiertje loop je naar het centrum van Zutphen, een voormalige, rijke Hanzestad met een intieme sfeer. De vele eeuwenoude monumenten zijn alle opgeknapt en vaak in oude staat hersteld. Er zijn heel aardige hofjes die bezocht mogen worden. Verder drie musea, vele winkels, eetgelegenheden en gezellige terrasjes. In de omgeving kun je heerlijk fietsen. Een bestemming die je niet snel zult vergeten en waar je graag nog eens naar terugkeert.