‹ Terug naar het zoekoverzicht

Hattem - IJsseldelta Marina Hattem
Geldersedijk 20
8051 ER Hattem
Tel.: 038-4581925
Havenmeester bereikbaar op VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.ijsseldeltamarina.nl
images/havens/hattem_plattegrond.jpg

 

Hattem - IJsseldelta Marina Hattem

Meer aan in..... IJsseldelta Marina Hattem.
Bij de poort van de historische Hanzestad Hattem ligt IJsseldelta Marina. Meer je jacht aan op één van de 200 ruime ligplaatsen en kom tot rust in de uiterwaarden van de IJssel waar natuur, cultuur en vrijheid samen komen. René en Marie- Sophie Jorna en het IJsseldelta Marina Team heten je van harte welkom.

Meer aan ….en reserveer een ligplaats
Vanaf 1 april is het mogelijk een passantenligplaats te reserveren op onze website. Laat ons weten dat je komt en wij houden een mooie ligplaats voor je vrij.

Meer aan ……activiteiten
Bij IJsseldelta Marina nemen Marie-Sophie en haar team op het havenkantoor graag de tijd voor je om een antwoord te vinden allerlei vragen zoals: ‘Wat wil je doen vandaag? Waar wil
je eten vandaag? Waar vind ik onderdelen voor mijn Boot? Er is veel toeristische informatie beschikbaar. Hieronder alvast een voorproefje:

Meer aan …….natuur
Hattem is omringd door de prachtigste natuurgebieden. De wandel- en fietstochten leiden je onder meer door de uitgestrekte uiterwaarden langs de IJssel, de bosrijke Noord Veluwe
en het polderlandschap in het Noorden. IJsseldelta Marina is opstappunt van 2 klompenpaden.

Meer aan ……kunst en cultuur
Het paradepaardje van Hattem zijn de musea: Het Voerman Museum Hattem, het Anton Pieck Museum en het Nederlands Bakkerijmuseum.

Meer aan …..winkelen in Hattem
Hattem kent veel kwaliteitswinkels op allerlei gebied, waar je terecht kunt voor een goed advies, persoonlijke aandacht en een bijzonder assortiment. Winkels waar men nog de tijd voor je neemt. En daarna wat drinken op de markt in Hattem, het gezellige horeca plein.

Meer aan …..evenementen
In Hattem worden vele evenementen georganiseerd zoals de Kunstmarkt, de Langste Dag, de enorme rommelmarkt, het Dikke Tinne Festival, de Open Monumentendag, de  intocht van Sinterklaas en de Wintermarkt.

Meer aan ….en bezoek Zwolle
Met de bushalte voor de deur en het fietspontje dat je over de IJssel zet is de bruisende binnenstad van Zwolle eenvoudig bereikbaar. Gezellig shoppen, lekker eten, veel kunst en cultuur.

Meer aan …..Golf
Hattem heeft maar liefst twee 9 holes banen waarvan de Hattemse Golf&Country Club tot de top 10 van Nederland behoort. Wij halen en brengen u gratis.

Meer aan… op een La Mare Houseboat
Geen plaats op je eigen jacht voor gastenverblijf of maak je een sloepentocht? Dan is een unieke overnachting op een La Mare Houseboat een uitkomst. Kijk voor meer informatie, prijzen en reserveringn op onze website. Meer informatie kun je vinden op www.ijsseldeltamarina.nl