‹ Terug naar het zoekoverzichtHattem - IJsseldelta Marina Hattem
Geldersedijk 20
8051 ER Hattem
Tel.: 06-54946078
Havenmeester bereikbaar op VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.ijsseldeltamarina.nl
images/havens/hattem_plattegrond.jpg

 

Hattem - IJsseldelta Marina Hattem

Welkom in IJsseldelta Marina Hattem.

IJsseldelta Marina is uniek gelegen aan de voet van het Hanzestadje Hattem in een prachtige uiterwaard van de IJssel. Direct over de dijk proef je meteen de sfeer van een historische stad met een indrukwekkende geschiedenis. René en Marie-Sophie Jorna heten je van harte welkom.

Waar vaar jij heen deze dag?
René en Marie-Sophie Jorna nemen graag de tijd voor je om een antwoord te vinden op deze vraag. Maar ook antwoorden op vragen als: ‘Wat wil je doen vandaag? Waar wil je eten vandaag? Waar vind ik onderdelen voor mijn boot? kun je terecht op het havenkantoor. Daar is veel toeristische informatie over Hattem en de omgeving beschikbaar. Hieronder alvast een voorproefje:

Natuur
Hattem is omringd door de prachtigste natuurgebieden. De wandel- en fietstochten leiden je onder meer door de uitgestrekte uiterwaarden langs de IJssel, de bosrijke Noord Veluwe en het polderlandschap in het Noorden. IJsseldelta Marina is opstappunt van 2 klompenpaden.

Kunst, cultuur
Het paradepaardje van Hattem zijn de musea: Het Voerman Museum Hattem, het Anton Pieck Museum en het Nederlands Bakkerijmuseum.

Winkelen in Hattem is een feest!
Hattem kent veel kwaliteitswinkels op allerlei gebied, waar je terecht kunt voor een goed advies, persoonlijke aandacht en een bijzonder assortiment. Winkels waar men nog de tijd voor je neemt. En daarna wat drinken op de markt in Hattem, het gezellige horeca plein.

Evenementen
In Hattem worden vele evenementen georganiseerd zoals de Kunstmarkt, Heibel in de Haven, de grootste rommelmarkt van de Veluwe, het Chocoladefestival, de Open Monumentendag, de intocht van Sinterklaas en de Wintermarkt.

Zwolle eenvoudig bereikbaar
Met de bushalte voor de deur en het fietspontje dat je over de IJssel zet is de bruisende binnenstad van Zwolle eenvoudig bereikbaar. Gezellig shoppen, lekker eten, veel kunst en cultuur.

La Mare Houseboat huren
Geen plaats op je eigen jacht voor gastenverblijf of maak je een sloepentocht? Dan is een unieke overnachting in onze jachthaven op een La Mare Houseboat een uitkomst. Kijk voor meer informatie, prijzen en  reserveringen op onze website en op de onderstaande advertentie.

Boot wassen tijdens je vakantie
Wat is nu luxer dan tijdens je vakantie je boot te laten wassen. Wij bevelen Rob van Yacht Cleaning Hattem van harte aan. Meer informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie kun je vinden op www.ijsseldeltamarina.nl