‹ Terug naar het zoekoverzicht

JFB/Jachthaven de Pyramide
Tsjalk 2-4
8721 EN Warns
Tel.: 0514 682238
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jfb.nl

 

 

Warns - Jachthaven De Pyramide

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven, waar u als jachteigenaar met plezier naar toe gaat en waar u met een vertrouwd gevoel uw schip achterlaat. Wij houden een oogje in het zeil, verplaatsen zo nodig een stootwil of lijn, of zetten klapperende (dek)zeilen weer vast.

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven waar zowel het gezin als de fanatieke watersporter zich thuis voelt. Ons opvallende havengebouw in de vorm van een piramide bevat een havenkantoor, de sanitaire voorzieningen met vloerverwarming en restaurant met ruim terras aan het water. Jachthaven ‘de Pyramide’ is een kleine overzichtelijke jachthaven met 135 ligplaatsen. Stroom en water zijn op de steigers aanwezig. De jachthaven ligt op het Johan Friso Bedrijvenpark bij Warns, aan het Johan Frisokanaal. Afhankelijk van het weer kunt u bakboord uit richting Friese meren of stuurboord uit richting IJsselmeer. De haven ligt op ongeveer 15 minuten vaart vanaf de Johan Frisosluis in Stavoren. Naast de mooi gelegen jachthaven is er een grote professionele winterstalling voor schepen. Met natuurlijk het nodige moderne materieel om schepen op een verantwoordelijke wijze te kranen en te vervoeren. Uw schip kan zowel binnen als buiten overwinteren. Natuurlijk is de kombinatie van een ligplaats met winterstalling het aller voordeligst. Check onze tarieven..!

Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant bij ons thuis voelt. Daar is veel ruimte voor. Wij zijn het gewend dat u ons aangeeft wat u graag wilt. Wij proberen u vervolgens op uw wenken te bedienen. Service is wat ons betreft vanzelfsprekend. Er is ook ruimte voor zelfwerkzaamheid. Maar u kunt alle soorten van werkzaamheden aan ons uitbesteden. Er staat een team van vakmensen op alle gebied voor u klaar om uw opdracht in goed overleg met u uit te voeren.
Team Jachthaven De Pyramide, Warns