‹ Terug naar het zoekoverzicht
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.sneekermeer.nl 

 

 

 

Sneek - Paviljoen Sneekermeer


Op een van de mooiste plekjes aan het Sneekermeer staat Paviljoen Sneekermeer en eindelijk is er een nieuwe eigenaar die deze plek weer de grandeur van weleer gaat geven. 

Een bezoek aan Paviljoen Sneekermeer zal na de grondige verbouwing een echte beleving worden. Voor de zomer begint, wanneer er vlaggen wapperen op de schokbreker, zal het paviljoen geopend zijn.

Op dit moment wordt het restaurant omgebouwd tot een toegankelijke familievriendelijke beachclub waarin lounge, diner, cocktailbar, muziek en entertainment gecombineerd zullen worden met goed en lekker eten.
Het restaurant krijgt een overdekt terras waar het ook tijdens de koudere dagen heerlijk is om te relaxen. In de daarnaast gelegen avontuurlijke indoor en outdoor speeltuinen kunnen kinderen zich ondertussen prima vermaken. Ook de beach die bij een beachclub hoort, ontbreekt natuurlijk niet: voor het terras komt een heerlijk zandzwemstrand met omheind veilig zwemwater voor iedereen. 

 

De haven wordt uitgediept en grondig verbouwd met nieuwe moderne aanlegsteigers, ligplaatsen voorzien van water- en stroomvoorzieningen, botenliften, schone moderne toilet- en douchevoorzieningen, 24/7 bewaking en natuurlijk sloep-, motorboot- en supverhuur.
Ook wordt winterstalling mogelijk zowel in het water als in stellingen op de wal of in een droge loods. Daarbij worden veertig appartementen verbouwd en klaargemaakt voor de verhuur. De appartementen worden mooi en gezellig ingericht in beach-sfeer en voorzien van alle moderne voorzieningen. Op het naastgelegen terrein worden bovendien camperstandplaatsen gerealiseerd voor nog meer overnachtingsmogelijkheden.

Paviljoen Sneekermeer wordt een plek voor de hele familie. Verblijf in een heerlijk appartement voor een week, midweek of een weekend of slaap in je eigen boot in de haven; ga overdag varen, surfen, suppen, waterskiën of lekker relaxen op het strand en ’s avonds lekker dineren met uitzicht over het Sneekermeer.

Paviljoen Sneekermeer, een watersport walhalla voor iedereen!