‹ Terug naar het zoekoverzichtRYCB Jachthaven Cadzand

Maritiem Plaza 2
4506 KZ Cadzand
Havenmeester: Arno Basting
Tel.: +31-(0)6-11410975
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.rycb.be

  

Cadzand - RYCB Jachthaven Cadzand

Welkom te Cadzand-Bad, waar de Royal Yacht Club België sinds 2017 een schitterende nieuwe jachthaven uitbaat.

De jachthaven van Cadzand heeft circa 125 ligplaatsen en is aan beide zijden omgeven door strand. Door zijn unieke ligging, aan de monding van de Westerschelde is deze haven uitstekend gelegen om uit te varen naar de Belgische, Franse en Engelse kust. De jachthaven biedt alle nodige comfort. Houdt bij aanlopen van de haven de 3 rode boeien aan uw bakboordzijde. Na het binnenvaren ligt de meldsteiger recht voor u.
Melden kan in het havenkantoor (onder het culinaire restaurant ‘Air Republic’ van Sergio Herman), via VHF31 of door te bellen naar de havenmeester.

Inmiddels is Cadzand uitgegroeid tot een begrip als prachtige badplaats die naast de vele restaurants en terrasjes ook diverse winkels, bakkerijen en een supermarkt biedt. Kortbij de jachthaven kan je fietsen huren waarmee je het adembenemende achterland kan ontdekken. Via de unieke fietsroute langs het vernieuwde natuurgebied ‘Zwin’ kan je de stad Knokke bereiken. Ook de stad Brugge is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder zijn de gemeente Sluis, het dorpje Retranchement of het pittoreske Cadzand dorp zeker een bezoekje waard.