‹ Terug naar het zoekoverzichtVlaamse Yachthaven Nieuwpoort

Watersportlaan 11
B-8620 Nieuwpoort
Tel.: +32 (0)58 23 52 32
Havenmeester: +32 (0)496 61 16 72
Marifoon: VHF 8/roepnaam: Vlaamse Yachthaven
Nieuwpoort
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website : www.vynieuwpoort.be
Facebook: https://www.facebook.com/vynieuwpoort

 

 

 

Nieuwpoort - Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort

VYNieuwpoort is de ideale locatie voor uw reizen van of naar Nederland, Frankrijk en Engeland. De jachthaven is bij elk tij en weertype toegankelijk en uitgerust met alle denkbare faciliteiten. Het jachthaventeam, dat u graag bekend maakt met de streek, staat dagelijks voor u klaar en is tijdens de zomervakantie doorlopend aanwezig van 9u tot 20u. Dankzij de ‘Piramideshop’ met een ruim aanbod aan eten en drinken, gratis Wi-Fi in
de volledige haven, een brasserie met prachtig zonneterras én een top restaurant met prachtig panoramisch uitzicht, voelt u zich hier meteen thuis. Daarnaast beschikt de haven over een eigen tankstation met aftappunt voor de vuilwatertank.

Ideaal om de streek te ontdekken
Nieuwpoort en zijn hinterland heeft u heel wat te bieden: kilometers lange stranden, sportaccommodaties, shoppingcenters, herdenking van 100 jaar einde van de Eerste Wereldoorlog, culinaire paradijzen en kunst & cultuur in Veurne, Diksmuide, Ieper en het middeleeuwse Brugge. Daarom kan elke bezoeker gebruik maken van onze huurfietsen.

Activiteiten aanbod voor iedereen
De jachthaven biedt tijdens de zomer tal van activiteiten aan zoals een openlucht cinema, BBQ’s, zeilen voor jongeren, voordrachten, enz. Ook de populaire Cherry Races trekken elke vrijdag tal van beginners en volbloed wedstrijdzeilers naar de jachthaven. Het aanbod aan activiteiten vind je terug op onze website en Facebookpagina. Iedereen is van harte welkom.

Openingstijden havenkantoor:
Jan - Jun: week: 8.30-12.30 en 13.30-17.00
weekend en feestdagen: 10.00-13.00 en 15.00-17.00
Jul - Aug: doorlopend open 9.00 -20.00
Sep - Dec: idem Jan-Jun