‹ Terug naar het zoekoverzichtRoyal North Sea Yacht Club
Montgomerykaai 1
B-8400 Oostende, België
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.rnsyc.be 
www.facebook.com/rnsyc 
Havenmeester: Simon Munters
Tel.: 0032 474688278
 

Oostende_RNSYC_kaart

Oostende - Royal North Sea Yacht Club

Welkom in de RNSYC te Oostende.

De Royal North Sea Yachtclub werd opgericht in 1947 en is een club van vooral actieve zeilers. We beschikken ook over een uitstekend restaurant met een prachtig terras. De RNSYC Oostende is een perfect gelegen jachthaven recht in het centrum van Oostende en kan zeiljachten en motorboten verwelkomen van 30 meter met een maximale diepgang bij laagwater van 2.50 meter. Het is gemakkelijk toegankelijk en rechtstreeks in verbinding met de zee, een ideale tussenstop van en naar Nederland, Frankrijk of Engeland.

Naast een bruisende club organiseert de RNSYC talrijke wedstrijden van het IRC en CRC klasse alsook voor zwaardboten vanaf het klein strand. De club ligt in het oude stadscentrum, waar tal van activiteiten georganiseerd worden zoals jaarlijks het grootste maritiem festival voor de klassieke scheepvaart “Oostende voor Anker” of het hoogstaand theaterfestival “Theater aan Zee”. De stad is een mengelmoes van culturen, restaurants, activiteiten, maar vooral de Koningin der Badsteden met Ensor en Spillaert als topschilders met een topcollectie in MuZeeum.

De DNA van de zee zit als het ware in het bloed van de Oostendenaars. Dus plan alvast meerdere dagen om aan te meren in de Royal North Sea Yacht Club, je zal niet ontgoocheld zijn.

Faciliteiten:
• Gratis wifi, sanitair, water en elektriciteit
• Restaurant en bar

Informatie:
Havenmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
altijd bereikbaar op 0032 474 688278
Secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
003259430694 (enkel in de voormiddag)
Restaurant: 003259702754

BIJ LATE AANKOMST KUNT U TERECHT IN HET CLUBHOUSE VOOR ONTVANGST TOEGANGSCODE PONTON EN SANITAIR