‹ Terug naar het zoekoverzicht


Brugse Zeil- & Yachtclub
Tijdokstraat 19, 8380 Zeebrugge
Havenmeester: Jos Aelbrecht
VHF12
Tel: +32 50 734 738
Mobiel: +32 472 676 394
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.bzyc.be

 

Zeebrugge - Brugse Zeil- & Yachtclub (BZYC)

De Brugse Zeil- en Yachtclub situeert zich recht voor de boeg bij het binnenvaren van de oude vissershaven.

Met veel genoegen ontvangen wij U in de Zeebrugse BZYC jachthaven! U bent er van harte welkom in onze splinternieuwe accommodatie die sinds 2015 toegankelijk is. Het clubhuis biedt de zeiler alle comfort met prachtig sanitair. De haven is bij elk weer en getij toegankelijk voor zeil- en motorjachten die er steeds een veilige stek vinden. Extra hoge pontons bieden een weinig gezien comfort voor op- en afstappen.

In ons clubhuis ONA kunt u genieten van een frisse pint en eerlijke en heerlijke streekgerechten; het goed beschut terras biedt een onvergetelijk uitzicht op de jachthaven! De uitbaters verwelkomen u graag. Onze jachtclub is zeer centraal gelegen aan de Zuidkant van de haven, waar je met tram, trein of per fiets het hinterland kan verkennen. Overigens kunt u desgewenst doorvaren naar onze club in Brugge via het Boudewijnkanaal (www.bzyc.be).

Contacteer onze sympathieke havenmeester Jos bij het binnenvaren van de voorhaven op VHF 12 of telefonisch op
+32 472676394; hij zal u graag een veilige plaats aanwijzen voor u en uw schip!

Vanaf dit jaar kunt u ook moeiteloos inchecken bij aankomst mocht de havenmeester er niet zijn! Op elke vrije ligplaats is een QR-code voorzien zodat u via uw smartphone in geen tijd alles kan regelen !