‹ Terug naar het zoekoverzichtDover Marina

Crosswall Quay, Union Street
Dover, Kent CT17 9BN
Tel: +44 (0) 1304 241 663
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
VHF CH.74 (Port Control - 2 miles of Dover)

 

  

Dover - Dover Marina

Of je nu het Kanaal oversteekt of een van de meest iconische kusten van de Britse eilanden verkent, Dover Marina is de ultieme uitvalsbasis voor veeleisende watersporters.

 

Beschut door de iconische witte rotsen ligt de haven aan de voet van het prachtige kasteel van Dover. Slechts 20 mijl van Frankrijk liggen Boulogne, Calais, Gravelines en Duinkerken allemaal binnen redelijke vaarafstand. Voor watersporters die wat tijd aan wal willen doorbrengen, heeft Dover uitstekende vervoersverbindingen met het historische graafschap Kent en de winkel- en amusementsmogelijkheden van wereldklasse in Londen. Het is ook een opwindende tijd in Dover met de ontwikkeling van een nieuwe jachthaven met nieuwe faciliteiten en de transformatie van de waterkant.

Naast de indrukwekkende locatie hebben wij uitstekende faciliteiten en klantenservice. Dover Marina heeft 400 ligplaatsen, met sleutel gecodeerde toegang voor beveiliging, en wordt bewaakt door de eigen politie van de haven van Dover, waardoor wij een van de veiligste jachthavens van het land zijn.

Het personeel van Dover Marina wenst u een goed seizoen en kijkt ernaar uit u binnenkort te verwelkomen.

Speciale aanbieding voor lezers van De Havengids: 4 nachten verblijf voor de prijs van 3.
Voorwaarden: Aanbieding is geldig tot 31 December 2020. Gasten moeten op de dag van aankomst een exemplaar van De Havengids tonen om de aanbieding te activeren.