‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven WSV Boxmeer
Beugense Maasstraat 7
5835 CD Beugen
Haven echtpaar: Miranda en Geerd Wolvers
Tel.: 0485 – 576496 / 06-83607910
Marifoon: VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wsvboxmeer.nl

Beugen - WSV Boxmeer

Een schitterende plek om te overnachten en verblijven!

De jachthaven Boxmeer ligt in het unieke natuurgebied De Maasheggen. Door de ligging in dit natuurlijke gebied is de jachthaven een uitstekende overnachtingplaats en uitvalsbasis voor korte trips in de omgeving. U vindt de jachthaven aan het einde van de afgesneden Maasarm ten noorden van Boxmeer. De toegang tot de Maasarm is ter hoogte van km 153 aan de westzijde van de Maas. De lengte van de Maasarm is ongeveer 1200 meter. Ons clubschip "de Zuideinde" vormt een markant baken op weg naar de jachthaven. In ons clubschip hebben we alle noodzakelijke voorzieningen: toiletten, douches (gratis), wasmachine/droger en strijkfaciliteiten tegen een kleine vergoeding. Middelpunt vormt de gezellige kantine. De sanitaire voorzieningen zijn het hele watersportseizoen geopend en de kantine met serre grote delen van de dag en avond. De consumpties zijn vriendelijk geprijsd. Het tweede kopje koffie is gratis in de ochtend. In de zomer wordt er regelmatig een BBQ georganiseerd voor leden en passanten. Ook is er gratis wifi waar gebruik van gemaakt kan worden.

Boxmeer en Beugen
Boxmeer ligt op 30 minuten loopafstand. Voor passanten zijn er gratis leenfietsen beschikbaar vanuit onze vereniging. Met de fiets bent u er in 10 minuten en het heeft een gezellig winkelcentrum met restaurants en terrasjes, waar u tevens boodschappen kunt doen. Beugen is een klein dorp en ligt op 15 minuten loopafstand en 5 minuten met de fiets. Ook heeft Beugen een restaurant, terrasjes en een frituur. 
In de Maasheggen, gelegen aan de oevers van de Brabantse Maas, ervaar je een oase van rust. De Maasheggen zijn uniek in West-Europa en vormen een bijzonder ecosysteem waar een aantal zeldzame planten- en diersoorten voorkomen; er komen bijvoorbeeld dassen voor en de dichte heggen vormen ook een prima broedplaats voor allerlei vogels. De havenmeester heeft verschillende mooie fietsroutekaarten beschikbaar.