WSV De Swaenenburght
Remisepad 3
1165 GH Halfweg
Havenmeester: Leo Noordermeer
Tel. : 06-81050800
E-mai: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.deswaenenburght.nl

 

Halfweg - WSV De Swaenenburght

Onze mooie kleine haven ligt aan de Ringvaart in Halfweg tegenover Zwanenburg. In onze haven hebben wij 65 vaste ligplaatsen, en een aantal passantenplaatsen.

Prachtig nieuw sanitair, een wasmachine met droger en gratis wifi. De haven ligt tussen Amsterdam en Haarlem. Met een uurtje bent u op de Nieuwe Meer en binnen twee uur op de Westeinderplassen of de Braassemermeer. Een rondje Ringvaart van rond de 60 kilometer, is zeker een aanrader. Ook hebben wij vanuit de haven op loopafstand veel restaurants, snackbars, winkels en supermarkten.

Vlakbij de haven bevindt zich een treinstation, binnen 15 minuten staat u midden in het centrum van Amsterdam voor een bezoek aan de vele musea, bijvoorbeeld Anne Frank huis, het Rijksmuseum en of de vele markten bijvoorbeeld het Waterlooplein, Albert Cuypmarkt etc. De andere kant op kan natuurlijk ook, richting Haarlem, één van de mooiste winkelsteden van Nederland. Of lekker uitwaaien op het strand van Zandvoort. Het openbaar vervoer is prima geregeld in onze buurt.
Onze haven is een perfecte startplaats voor fietsliefhebbers. Direct aan de haven loopt een speciaal aangelegde veilige fietsroute van 62 kilometer, Amsterdam, Zwanenburg, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Haarlemmerliede met onderweg pontjes, leuke tussenstops etc. Het is natuurlijk mogelijk verkorte routes te nemen.

Wij zien uit naar uw komst en hopen u in onze haven te mogen ontvangen!