Hoorn - Marina Kaap Hoorn

Marina Kaap Hoorn
Schelphoek 4
1621 MK Hoorn
Tel.: 06-15906024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.marinakaaphoorn.nl 
Havenmeester: Jeroen van Apeldoorn

Hoorn - Marina Kaap Hoorn

Marina Kaap Hoorn is een levendige locatie die continue In ontwikkeling is. Elke keer als u de haven bezoekt zijn er Weer nieuwe aspecten toegevoegd en zijn de faciliteiten uitgebreid.De haven is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Hoorn. Het Hoornse Hop, het vaargebied waaraan de Marina is gelegen, is een favoriet gebied voor watersporters op het IJsselmeer. In de haven zijn verschillende faciliteiten. Bij het havenkantoor en de havenmeester kunt u terecht voor algemene informatie over de lig- & ankerplaatsen.


Wij hebben diverse boxen beschikbaar als vaste ligplaatsen of voor passanten alsmede een 35mtr lange langsteiger en meerdere ankerplaatsen. Het terrein wordt ’s-nachts afgesloten en is er camerabeveiliging. Er is een ruime hellingbaan met ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Kaaphoorncharters is gevestigd in- & uitbater van- Marina Kaap Hoorn. Hier kunt u terecht voor het huren van luxe uitgeruste en zeewaardige kajuitzeiljachten maar ook voor sportieve dag zeilers als de Bavaria B/One. Ook kunt u hier kajaks en kano’s huren om een paar uurtjes op het water te genieten. Voor meer informatie kunt u zich melden in het havenkantoor of kijk op www.kaaphoorncharters.nl