Blankenberge - Royal Scarphout Yachtclub

Blankenberge - Royal Scarphout Yachtclub
Havenplein 1
8370 Blankenberge
Tel.: +32 (0)50/411420
GSM: +32 (0)476/971692
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.scarphout.beWelkom
Bij het aanlopen van de haven, de geleidelichten volgen op 134°. Onze steigers hebben de nummers 13, 14 en 15 in de nieuwe haven (kant watertoren) en nummers 18, 19, 20, 21 en 22 in de oude haven. Gelet op de diepgang van uw schip is onze haven bijna de klok rond toegankelijk. Bij aankomst kunt u voorlopig aanmeren aan de bezoekerssteiger met nummer 18 of telefonisch contact opnemen op nr. 0032 (0) 476 971 692.

De havenmeester zal u dan een ligplaats toekennen. De Club ligt op een steenworp van het stadscentrum waar altijd iets te beleven valt, zoals een wekelijkse markt op vrijdag en tijdens de zomer ook op maandag.

Goed om weten
Drinkwater is gratis, u wordt echter verzocht er zuinig mee om te springen. Er is elektriciteit (16 Amp.) voorzien op de steigers, mits betaling met muntjes van 0.50, 1 en 2 Euro. Op de steigers is er tevens gratis Wifi ter beschikking, code te bekomen bij de havenmeester. Nette douches, toiletten en een wasserette bevinden zich in ons modern clubgebouw aan het

havenkantoor. In de afvalcontainers hebben we gescheiden inzameling van glas, restafval en plastic verpakkingsafval.

Brandstof
Bij het binnenvaren van de havengeul, aan de stuurboordzijde, bevindt zich een steiger waar diesel en benzine getankt kan worden.

          


Waterstanden, diepgang en weerbericht
Informatie kunt u bekomen bij de havenmeester of op het infoscherm aan havenkantoor.

Openbaar vervoer
Kusttram: rijdt in de zomerperiode om de tien minuten, zowel richting Knokke als De Panne. Trein: elke 11 minuten na het volle uur rijdt er een trein richting Brugge, Gent en Brussel.

images/havens/blankeberge_royal_scraphout_yachtclub_pictogram.JPG